Om vår sida

Välkommen till denna sida. Här kan du läsa om en hel del platser i världen som vi tycker är värda ett besök. Vi har listat några unika resmål samt några mer populära. Vi har försökt nämna de viktigaste, roligaste eller mest intressanta platserna att besöka på varje resmål. Vi har även försökt förklara varför du ska besöka just denna plats och vi hoppas att du kommer hålla med oss om att platserna är värda ett besök.

Vi anser att det är väldigt viktigt att resa. Därför har vi en passion för att dela med oss om vad vi vet om de ställena som vi själva har besökt runtom i världen. Varför är det så viktigt då? Vi anser att resande får folk att växa som personer. Erfarenheterna man får av att resa är ovärderliga. Man vidgar sina vyer och får nya perspektiv på världen och på andra kulturer. Man lär sig människor och om hur människor fungerar, ochair-760325_960_720 fastnar inte i en bubbla av kunskap från området man själv kommer ifrån. Detta kan vara riskabelt då man blir stängd för möjligheten att andra människor funkar på andra sätt och man blir även stängd för möjligheten att andra kulturer och sätt att tänka på är minst lika bra, om inte mycket bättre, än sitt eget.

Förutom allt detta så är det vansinnigt roligt och intressant att se nya platser. Man får möjligheten att uppleva saker som man aldrig har upplevt genom att besöka en ny plats. Det behöver inte nödvändigtvis vara särskilda resmål eller attraktioner. Det faktum att man är på en ny plats kan räcka! Vi hoppas att du får ut något av att läsa om våra restips här på sidan.